‌حضور صنعتگر ‌در بازارهاي جهاني تاثير زيادي بر افزايش عرضه ‌دارد

«کريم حيدري» در گفت‌وگو با ميراث‌آريا(chtn) با اشاره به فعاليت خود در رشته حجم‌سازي چوب اظهار داشت: انواع توليدات اين صنعت که احجام چوبي نظير انواع ويترين،‌ شطرنج و پيکرتراشي‌ را شامل مي‌شود، در بازارهاي جهاني فروش قابل توجهي دارد.

وي با بيان اين که ساير فعالان در رشته مذکور هر ساله تعداد زيادي از توليدات خود را در بازارهاي جهاني عرضه مي‌کنند،‌ گفت: هنرمندان مي‌تواند با ارائه توضيحاتي در رابطه با محصولات خود، رغبت در خريد را براي بازديدکنندگان افزايش دهند و از طرفي نيز با سلايق اهالي کشور مقصد از نزديک آشنايي مي‌شوند و به توليد سفارشات مورد نظر آن‌ها اقدام مي‌کنند.‌

اين هنرمند که ‌موفق به دريافت درجه 2 هنري در رشته احجام چوبي شده است،‌ اظهار داشت: طراحي،‌ تهيه چوب در اندازه و جنس‌ متناسب با طرح درنظر گرفته شده و تراش چوب، مراحل ساخت پيکره‌ها و احجام چوبي را شامل مي‌شود.

حيدري در خصوص آثار شاخص خود گفت: تهيه طرح انتزاعي اوليه غزال که در تمام استان‌هاي کشور نمونه‌برداري ‌شده و نيز 2 نمونه غزال به نام‌هاي «مهر» و «کرشمه» که در موزه «حسن‌پور» اراک نگهداري مي‌شود، سال‌ها پيش انجام شده است.

اين هنرمند اراکي با بيان اين که براي ساخت تنديس‌ها از انواع چوب‌هاي عناب،‌ گردو و فوفل استفاده مي‌شود، گفت: با شرکت در بسياري نمايشگاه‌ها که از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و بخش خصوصي برگزار شده، با فروش و استقبال خوبي مواجه بوده‌ام.

به گزارش ميراث‌آريا، اين هنرمند در واقع مسووليت آزمون فني‌ و حرفه‌اي در رشته منبت و صنايع چوب را بر عهده دارد که درصدد است درجه يک هنري در رشته خود را کسب کند.
ص/110

انتهای پیام/

کد خبر 1391012740